Webinar about Norec’s grant for exchange cooperation
Webinar about Norec’s grant for exchange cooperation

Emil André Erstad er ny kommunikasjonssjef i Den norske Helsingforskomité

Emil André Erstad er ansatt som ny kommunikasjonssjef i Den norske Helsingforskomité. Han kommer fra stillingen som tidligere Krf-leders Knut Arild Hareides rådgiver.

– I en tid hvor populismen er på fremmarsj i mange land og hvor grunnleggende institusjoner som demokrati og menneskerettigheter utfordres, kan jeg ikke tenke meg noe viktigere og mer inspirerende enn å jobbe med å forsvare menneskerettighetene sammen med de som står i frontlinjen, sier den nye kommunikasjonssjefen i en uttalelse på nettsidene til Den norske Helsingforskomité.

Krf’eren Erstad befinner seg politisk på partiets venstrefløy, og var på Hareides og mindretallets side under høstens fløykamp i Kristelig folkeparti. Erstad kommer rett fra Stortinget og som rådgiver for KrF-leder Knut Arild Hareide. Han har tidligere vært Internasjonal rådgiver i Tankesmien Agenda og leder for KrFU.

– Vi gleder oss veldig, og har store forventninger til Erstad som ny kommunikasjonssjef. Han har en spennende bakgrunn og vi håper at han kan være med på å løfte det viktige arbeidet vi gjør med menneskerettigheter i Norge og utland, sier Bjørn Engesland, generalsekretær i Den norske Helsingforskomité.

Erstad er opprinnelig fra Radøy i Hordaland. Han er forfatter av boken «Farvel, Syria. Om eit folk på flukt» og har også vært spaltist i Vårt Land.

LES OGSÅ

FØLG

1,627FansLik
512FølgereFølg
924FølgereFølg
- Annonse -spot_img

SISTE NYTT