Annonsere på Transit Magasin
Annonsere på Transit Magasin

Podkast: Amazon Is Coming to Town

Foto: William Warby / Flickr / CreativeCommons
Stressa over å måtte rekke å kjøpe julegaver i julestria? Fantastisk at all verdens ting og tang man kan ønske seg kun er et tastetrykk unna og kan leveres på døra dagen etter? Nettgiganter som Amazon har gjort hverdagen enklere for mange av oss. Nå står Amazon på trappene til å etablere seg i Sverige, og dermed kunne levere varer ut til Norden i ekspressfart.

Men hvor mye makt skal sånne selskaper ha? Og hvordan skal norsk næringsliv møte konkurransen fra slike giganter, som har blitt kritisert for å gi sine ansatte dårlige arbeidsforhold, og som nesten ikke betaler skatt? Hvordan ser egentlig framtidas norske handlegate ut?

Vi har snakket med:
  • Ivar Horneland Kristensen, administrerende direktør i hovedorganisasjonen Virke 
  • Andreas Moxnes, professor i økonomi ved Universitetet i Oslo
  • Martin Larsen, medeier i Ramonas skosalong 
  • Vivi-Ann Mauseth, innehaver av Leker og Mer
[spreaker type=player resource=»episode_id=16529954″ theme=»dark» autoplay=»false» playlist=»false» cover=»https://d3wo5wojvuv7l.cloudfront.net/images.spreaker.com/original/adb315bc5f4529506792d86476d6c2c2.jpg» width=»100%» height=»300px»]

Foto: William Warby / Flickr / CreativeCommons

Musikk er lånt fra: 

Takk til Platekarusellen.no for lån av låta Ramona fremført av John Weyer Larsen. Lydeffekter er lånt fra Freesound.org via brukerne Robinhood76 og BristolStories

LES OGSÅ

FØLG

1,627FansLik
512FølgereFølg
924FølgereFølg
- Annonse -spot_img

SISTE NYTT