Frontrunner CMS
Frontrunner CMS

Podkast: Roger Stone og slutten på USAs shutdown

Korrespondentene starter årets første episode med nyheten om at Roger Stone er blitt arrestert. Stone har vært en nær rådgiver av Donald Trump i flere tiår og er kjent for å bruke skitne triks i valgkamper.

Det amerikanske statsapparatet har blitt gjenåpnet etter 35 dager, men det blir ingen grensemur på Trump. Og vi ser på de første kandidatene som allerede har meldt seg på det Demokratiske primærvalget.

Podkasten Korrespondentene lages av Mathias Ask (TV2), Vegard Kristiansen Kvaale (Dagbladet) og Roy Kvatningen (Nettavisen). Følg Korrespondentene på Facebook. Denne podkasten er også tilgjengelig på Spotify og iTunes.

LES OGSÅ

FØLG

1,627FansLik
512FølgereFølg
924FølgereFølg
- Annonse -spot_img

SISTE NYTT