Podkast: Roger Stone og slutten på USAs shutdown

Annonse

Korrespondentene starter årets første episode med nyheten om at Roger Stone er blitt arrestert. Stone har vært en nær rådgiver av Donald Trump i flere tiår og er kjent for å bruke skitne triks i valgkamper.

Det amerikanske statsapparatet har blitt gjenåpnet etter 35 dager, men det blir ingen grensemur på Trump. Og vi ser på de første kandidatene som allerede har meldt seg på det Demokratiske primærvalget.

Podkasten Korrespondentene lages av Mathias Ask (TV2), Vegard Kristiansen Kvaale (Dagbladet) og Roy Kvatningen (Nettavisen). Følg Korrespondentene på Facebook. Denne podkasten er også tilgjengelig på Spotify og iTunes.

Kjære leser. Vårt mål i Transit Magasin er å levere faktabasert kvalitetsjournalistikk om globale spørsmål. Vi står opp for kritisk og uavhengig global journalistikk, uten partipolitiske tilknytninger. I våre spalter får du møte folk verden rundt, gjennom reportasjer skrevet av vårt nettverk av journalister, basert i alle verdensdeler. For å kunne være nettopp denne uavhengige publikasjonen så trenger vi din støtte. Det beste bidraget du kan gi er å tegne et abonnement. Du får 10 dagers gratis prøvetid, og vi har ingen bindingstid. Om du ikke ønsker et abonnement så er det mulig å gi et støttebeløp. Tusen takk for ditt bidrag!