Korrespondentene starter årets første episode med nyheten om at Roger Stone er blitt arrestert. Stone har vært en nær rådgiver av Donald Trump i flere tiår og er kjent for å bruke skitne triks i valgkamper.

Det amerikanske statsapparatet har blitt gjenåpnet etter 35 dager, men det blir ingen grensemur på Trump. Og vi ser på de første kandidatene som allerede har meldt seg på det Demokratiske primærvalget.

Podkasten Korrespondentene lages av Mathias Ask (TV2), Vegard Kristiansen Kvaale (Dagbladet) og Roy Kvatningen (Nettavisen). Følg Korrespondentene på Facebook. Denne podkasten er også tilgjengelig på Spotify og iTunes.

Kjære leser. Vi har ingen millionærer i ryggen. Våre lesere er våre viktigste støttespillere, nå trenger vi din støtte for å kunne levere mer kritisk og uavhengig global journalistikk. Det beste bidraget er et abonnement ved å benytte en av knappene nedenfor. Tusen takk!