Annonsere på Transit Magasin
Annonsere på Transit Magasin

Bernie Sanders stiller som presidentkandidat til valgkampen 2020

21145251444_3d3daa2081_k-2
Bernie Sanders annonserte 19. februar at han stiller som kandidat til USAs presidentvalgkamp 2020. Foto: Flickr / Phil Roeder / CC-BY-2.0

PODKAST: Bernie Sanders har kunngjort at han vil stille som presidentkandidat i 2020. Sosialdemokraten Sanders ble en sensasjon i 2016 da han utfordret Hillary Clinton, og gjorde det langt bedre enn alle hadde forventet, inkludert Sanders selv.

Nominasjonskampen i 2020 kunne ikke vært mer annerledes enn den Sanders allerede har lagt bak seg. Partiet har beveget seg i hans retning de siste årene, men det betyr også at mange kandidater utfordrer ham om velgerne på venstresiden i partiet. Og med sine 77 år er det mulig velgerne vil ha et yngre alternativ.

Likevel har den siste uken vist at mange som støttet Sanders i 2016 fortsatt «feel the Bern.» Han har samlet inn flere millioner dollar fra flere hundre tusen støttespillere, og kommer til å bli å regne med i 2020.

HØR PODKASTEN HER:

Podkasten Korrespondentene lages av Mathias Ask (TV2), Vegard Kristiansen Kvaale (Dagbladet) og Roy Kvatningen (Nettavisen). Følg Korrespondentene på Facebook. Denne podkasten er også tilgjengelig på Spotify og iTunes.

LES OGSÅ

FØLG

1,627FansLik
512FølgereFølg
924FølgereFølg
- Annonse -spot_img

SISTE NYTT