Beto O’Rourke i New Hampshire

Beto O'Rourke in Cleveland, March 18th 2019. Foto: Flickr / Erik Drost / CC BY 2.0
Annonse

korrespondentene

PODKAST: I denne episoden blir vi med Mathias og Vegard til New Hampshire. De var på plass da Beto O’Rourke tok sin første tur til den viktige primærvalg-staten for en drøy uke siden.

Det sies at velgerne i New Hampshire ikke vil bestemme seg før de har sett alle kandidatene minst tre ganger, og det vil de få mulighet til ettersom samtlige Demokratiske presidentkandidater stadig er innom delstaten for å drive valgkamp.

HØR PODKASTEN HER:

Podkasten Korrespondentene lages av Mathias Ask (TV2), Vegard Kristiansen Kvaale (Dagbladet) og Roy Kvatningen (Nettavisen). Følg Korrespondentene på Facebook. Denne podkasten er også tilgjengelig på Spotify og iTunes.

Det er helt gratis: Ved å registrere deg med Vipps får du våre nyhetsbrev rett i innboksen 3-4 ganger per uke. Dette er en enkel støtte fra deg, og vi får flere faste lesere. Registrer deg med Vipps, helt gratis. Tusen takk!
Registrer deg med med Vipps Logg inn uten passord med Vipps!
Støtt Transit Magasin
Kjære leser. Vårt mål i Transit Magasin er å levere kvalitetsjournalistikk om globale spørsmål. Vi trenger din støtte for å kunne levere mer kritisk og uavhengig global journalistikk. Det beste bidraget er å tegne et abonnement ved å benytte en av knappene nedenfor. Det er også mulig å gi engangs støttebeløp. Tusen takk for ditt bidrag!