Annonsere på Transit Magasin
Annonsere på Transit Magasin

Beto O’Rourke i New Hampshire

korrespondentene

PODKAST: I denne episoden blir vi med Mathias og Vegard til New Hampshire. De var på plass da Beto O’Rourke tok sin første tur til den viktige primærvalg-staten for en drøy uke siden.

Det sies at velgerne i New Hampshire ikke vil bestemme seg før de har sett alle kandidatene minst tre ganger, og det vil de få mulighet til ettersom samtlige Demokratiske presidentkandidater stadig er innom delstaten for å drive valgkamp.

HØR PODKASTEN HER:

Podkasten Korrespondentene lages av Mathias Ask (TV2), Vegard Kristiansen Kvaale (Dagbladet) og Roy Kvatningen (Nettavisen). Følg Korrespondentene på Facebook. Denne podkasten er også tilgjengelig på Spotify og iTunes.

LES OGSÅ

FØLG

1,627FansLik
512FølgereFølg
924FølgereFølg
- Annonse -spot_img

SISTE NYTT