Beto O’Rourke i New Hampshire

Beto O'Rourke in Cleveland, March 18th 2019. Foto: Flickr / Erik Drost / CC BY 2.0
Annonse

korrespondentene

PODKAST: I denne episoden blir vi med Mathias og Vegard til New Hampshire. De var på plass da Beto O’Rourke tok sin første tur til den viktige primærvalg-staten for en drøy uke siden.

Det sies at velgerne i New Hampshire ikke vil bestemme seg før de har sett alle kandidatene minst tre ganger, og det vil de få mulighet til ettersom samtlige Demokratiske presidentkandidater stadig er innom delstaten for å drive valgkamp.

HØR PODKASTEN HER:

Podkasten Korrespondentene lages av Mathias Ask (TV2), Vegard Kristiansen Kvaale (Dagbladet) og Roy Kvatningen (Nettavisen). Følg Korrespondentene på Facebook. Denne podkasten er også tilgjengelig på Spotify og iTunes.

Det er helt gratis: Ved å registrere deg med Vipps får du våre nyhetsbrev rett i innboksen 1-2 ganger per uke. Dette er en enkel støtte fra deg, og vi får flere faste lesere. Registrer deg med Vipps, helt gratis. Tusen takk!
Registrer deg med med Vipps Logg inn uten passord med Vipps!
Kjære leser. Vårt mål i Transit Magasin er å levere faktabasert kvalitetsjournalistikk om globale spørsmål. Vi står opp for kritisk og uavhengig global journalistikk, uten partipolitiske tilknytninger. I våre spalter får du møte folk verden rundt, gjennom reportasjer skrevet av vårt nettverk av journalister, basert i alle verdensdeler. For å kunne være nettopp denne uavhengige publikasjonen så trenger vi din støtte. Det beste bidraget du kan gi er å tegne et abonnement. Du får 10 dagers gratis prøvetid, og du får to måneder gratis om du bestiller årsabonnement. Bestill på denne lenken, eller benytt knapp nedenfor. Om du ikke ønsker et abonnement så er det mulig å gi et støttebeløp. Tusen takk for ditt bidrag!