Fjerde episode av Pod Britannia: …eller akt én om teater i London

Annonse

56857720_345409186083672_2014302862544207872_n

PODKAST: Ny episode av Pod Britannia er ute. Denne gangen er tema teater i London. Trine Andersen og Jan Erik Mustad snakker blant annet om stjerner på scenen, teater utenfor West End og hvor du kan få tak i billige billetter.

Hør podkasten nedenfor. Og les artikkelen om det spennende teatertilbudet på sørsiden av Themsen.

Britiskpolitikk.no er et uavhengig nettsted som har som mål å skape større interesse og bedre forståelse for det som skjer i britisk politikk, samfunnsliv og kultur. Prosjektet støttes av Fritt Ord.

Kjære leser. Vårt mål i Transit Magasin er å levere faktabasert kvalitetsjournalistikk om globale spørsmål. Vi står opp for kritisk og uavhengig global journalistikk, uten partipolitiske tilknytninger. I våre spalter får du møte folk verden rundt, gjennom reportasjer skrevet av vårt nettverk av journalister, basert i alle verdensdeler. For å kunne være nettopp denne uavhengige publikasjonen så trenger vi din støtte. Det beste bidraget du kan gi er å tegne et abonnement. Du får 10 dagers gratis prøvetid, og du får to måneder gratis om du bestiller årsabonnement. Bestill på denne lenken, eller benytt knapp nedenfor. Om du ikke ønsker et abonnement så er det mulig å gi et støttebeløp. Tusen takk for ditt bidrag!