Frontrunner Publishing - enkel og effektiv avis på nett
Frontrunner Publishing - enkel og effektiv avis på nett

Kan 2020-Demokratene redde klimaet fra Donald Trump?

korrespondentene

PODKAST: Donald Trump har sagt tydelig fra at han ikke mener menneskeskapte klimaendringer utgjør en trussel. I denne episoden diskuterer Korrespondentene hva Trump-administrasjonen hans har gjort på klimafronten de siste to årene.

På Demokratenes side derimot er klima blitt en av de viktigste valgkampsakene. Flere av kandidatene har sluttet seg til forslaget om en «Green New Deal», og til og med Joe Biden har lansert sin egen klimaplan. Korrespondentene har møtt Jay Inslee, guvernøren i Washington, som sier han har den mest ambisiøse klimapolitikken blant de demokratiske kandidatene.

Podkasten Korrespondentene lages av Mathias Ask (TV2), Vegard Kristiansen Kvaale (Dagbladet) og Roy Kvatningen (Nettavisen). Alle de nyeste episodene finner du på denne lenkenFølg Korrespondentene på Facebook. Denne podkasten er også tilgjengelig på Spotify og iTunes.

LES OGSÅ

FØLG

1,627FansLik
512FølgereFølg
924FølgereFølg
- Annonse -spot_img

SISTE NYTT