Snart klart for Demokratenes første TV-sendte debatter

Annonse

korrespondentene

PODKAST: Nå er det klart hvilke 20 kandidater som får delta i Demokratenes første tv-debatt i Miami. Men allerede er det størst forventninger til den siste av sendingene.

Det blir to debatter fordelt på to tv-sendinger den 26. og 27. juni. Den siste av disse vil få langt større oppmerksomhet, for her finner vi nemlig Joe Biden og Bernie Sanders sammen med valgets store overraskelse til nå, Pete Buttigieg. I tillegg deltar en annen forhåndsfavoritt, Kamala Harris.

Vi diskuterer også Donald Trumps intervju med ABC der han sier at han ville tatt imot informasjon om sine politiske motstandere fra fremmede makter, Sarah Huckabee Sanders sin avskjed og den spente situasjonen i Hormuzstredet.

Podkasten Korrespondentene lages av Mathias Ask (TV2), Vegard Kristiansen Kvaale (Dagbladet) og Roy Kvatningen (Nettavisen). Alle de nyeste episodene finner du på denne lenkenFølg Korrespondentene på Facebook. Denne podkasten er også tilgjengelig på Spotify og iTunes.

Kjære leser. Vårt mål i Transit Magasin er å levere faktabasert kvalitetsjournalistikk om globale spørsmål. Vi står opp for kritisk og uavhengig global journalistikk, uten partipolitiske tilknytninger. I våre spalter får du møte folk verden rundt, gjennom reportasjer skrevet av vårt nettverk av journalister, basert i alle verdensdeler. For å kunne være nettopp denne uavhengige publikasjonen så trenger vi din støtte. Det beste bidraget du kan gi er å tegne et abonnement. Du får 10 dagers gratis prøvetid, og du får to måneder gratis om du bestiller årsabonnement. Bestill på denne lenken, eller benytt knapp nedenfor. Om du ikke ønsker et abonnement så er det mulig å gi et støttebeløp. Tusen takk for ditt bidrag!