Frontrunner CMS
Frontrunner CMS

Snart klart for Demokratenes første TV-sendte debatter

korrespondentene

PODKAST: Nå er det klart hvilke 20 kandidater som får delta i Demokratenes første tv-debatt i Miami. Men allerede er det størst forventninger til den siste av sendingene.

Det blir to debatter fordelt på to tv-sendinger den 26. og 27. juni. Den siste av disse vil få langt større oppmerksomhet, for her finner vi nemlig Joe Biden og Bernie Sanders sammen med valgets store overraskelse til nå, Pete Buttigieg. I tillegg deltar en annen forhåndsfavoritt, Kamala Harris.

Vi diskuterer også Donald Trumps intervju med ABC der han sier at han ville tatt imot informasjon om sine politiske motstandere fra fremmede makter, Sarah Huckabee Sanders sin avskjed og den spente situasjonen i Hormuzstredet.

Podkasten Korrespondentene lages av Mathias Ask (TV2), Vegard Kristiansen Kvaale (Dagbladet) og Roy Kvatningen (Nettavisen). Alle de nyeste episodene finner du på denne lenkenFølg Korrespondentene på Facebook. Denne podkasten er også tilgjengelig på Spotify og iTunes.

LES OGSÅ

FØLG

1,627FansLik
512FølgereFølg
924FølgereFølg
- Annonse -spot_img

SISTE NYTT