Grenseløse gründere. En bok om erfaringer, kamp – og veien til suksess

Annonse
IMG-20190226-WA0000-1
Forfattertne Maria Amelie og Nicolai Strøm-Olsen er ute med ny bok, om grenseløse entreprenører – og menneskene, organisasjonene og selskapene som hjelper dem å utvikle sitt talent. Foto: Frekk forlag

Mange europeiske land gjør det vanskelig for innvandrere å lykkes. Det finnes et alternativ. Denne boken forteller historien om grenseløse entreprenører og menneskene, organisasjonene og selskapene som hjelper dem å utvikle sitt talent.

Dette er en bok om deres erfaringer, deres kamp og veien til suksess.

 

45895_329468_35ddee9a35
Grenseløse gründere. Maria Amelie og Nicolai Strøm-Olsen er ute med ny bok.

Jonas ble født i Asmara.
I dag forbinder han nordiske investorer med lovende oppstartsbedrifter i Afrika.

Fadi flyktet til Tyskland.
I dag skaper han en e-læringsplattform for arabisktalende.

Zeina flyttet fra USA til Libanon.
I dag hjelper hun unge mennesker med å starte selskaper.

Det er helt gratis: Ved å registrere deg med Vipps får du våre nyhetsbrev rett i innboksen 1-2 ganger per uke. Dette er en enkel støtte fra deg, og vi får flere faste lesere. Registrer deg med Vipps, helt gratis. Tusen takk!
Registrer deg med med Vipps Logg inn uten passord med Vipps!

Mange europeiske land gjør det vanskelig for innvandrere å lykkes. Det finnes et alternativ. Denne boken forteller historien om grenseløse entreprenører og menneskene, organisasjonene og selskapene som hjelper dem å utvikle sitt talent. Det er en bok om deres erfaringer, deres kamp og veien til suksess.

 «Boken åpner øynene for hva som kan fungere innen privat og offentlig sektor, og hvordan ulike land legger til rette for eller vanskeliggjør det å lykkes som innvandrer.»

– Frelsesarmeen.

Om forfatterene

MARIA AMELIE skrev sin første bok 25 år gammel, ble kåret til Årets Nordmann
og bidro til en endring i loven for flyktninger. Hun har siden skrevet fire bøker
til om entreprenørskap og teknologi. Maria har sett det beste og det verste med
innvandring, siden hun har både vært flyktning, papirløs og arbeidsinnvandrer.
Nå vil hun ha mer fokus på at den type livserfaring er et viktig fundament for å
lykkes som gründer.

NICOLAI STRØM-OLSEN er forfatter og med–gründer av det ledende nordiske
kunstmagasinet KUNSTforum og konferansen Kunstweekend.no. Han har skrevet
biografien Hans Gude – et kunstnerliv (2015) og tre andre bøker om byutvikling
og entreprenørskap; Bykamp (2014), Startup Europe – Gründerne som endrer
Europa (2016) og Startup Israel (2017).

Denne artikkelen er produsert og sponset av Frekk forlag.

Kjære leser. Vårt mål i Transit Magasin er å levere faktabasert kvalitetsjournalistikk om globale spørsmål. Vi står opp for kritisk og uavhengig global journalistikk, uten partipolitiske tilknytninger. I våre spalter får du møte folk verden rundt, gjennom reportasjer skrevet av vårt nettverk av journalister, basert i alle verdensdeler. For å kunne være nettopp denne uavhengige publikasjonen så trenger vi din støtte. Det beste bidraget du kan gi er å tegne et abonnement. Du får 10 dagers gratis prøvetid, og du får to måneder gratis om du bestiller årsabonnement. Bestill på denne lenken, eller benytt knapp nedenfor. Om du ikke ønsker et abonnement så er det mulig å gi et støttebeløp. Tusen takk for ditt bidrag!