Frontrunner CMS
Frontrunner CMS

Bærekraftig produksjon og design: «Vestre-vær» og interiørarkitektenes tid

69260932_10157230714545202_1779686425709510656_o
Bærekraftig design er tema for Bærekraftspodden #19: Fra venstre; Jan Christian Vestre, Trond Ramsøskar og programleder Kim N. Gabrielli og Foto: UNICEF Norge

PODKAST: Hvordan blir design og produksjon bærekraftig helt konkret? Hvilken energi, hvilke metall og hvilke materialer bruker møbelprodusentene? Og stilles det nok krav til bærekraft fra innkjøperne av interiør?

Kan kommuner og interiørarkitekter bli flinkere til å etterspørre produkter med lang levetid og bærekraftige produksjonsmåte? Og hvordan påvirker produksjon og design barns rettigheter?

I denne episoden har vi besøk av Jan Christian Vestre, daglig leder av møbelprodusenten Vestre og daglig leder av Ramsøskar Interiørarkitekter Trond Ramsøskar. Du får høre om hva «Vestre-vær» betyr, hva tidløs betyr og hvorfor interiørarkitektenes tid er nå.

Hør tidligere utgaver av Bærekraftspodden herBærekraftspodden er en podkast av FNs barnefond UNICEF, produsert av Moderne Media. Programleder er Kim N. Gabrielli, tidligere assisterende generalsekretær i UNICEF Norge, og påtroppende direktør i FNs organisasjon for bærekraftig næringsliv, UN Global Compact Norge. Bærekraftspodden er tilgjengelig også på Spotify og iTunes.

Denne artikkelen er sponset og produsert av UNICEF Norge.

LES OGSÅ

FØLG

1,627FansLik
512FølgereFølg
924FølgereFølg
- Annonse -spot_img

SISTE NYTT