Bærekraftig design er tema for Bærekraftspodden #19: Fra venstre; Jan Christian Vestre, Trond Ramsøskar og programleder Kim N. Gabrielli og Foto: UNICEF Norge
69260932_10157230714545202_1779686425709510656_o
Bærekraftig design er tema for Bærekraftspodden #19: Fra venstre; Jan Christian Vestre, Trond Ramsøskar og programleder Kim N. Gabrielli og Foto: UNICEF Norge

PODKAST: Hvordan blir design og produksjon bærekraftig helt konkret? Hvilken energi, hvilke metall og hvilke materialer bruker møbelprodusentene? Og stilles det nok krav til bærekraft fra innkjøperne av interiør?

Kan kommuner og interiørarkitekter bli flinkere til å etterspørre produkter med lang levetid og bærekraftige produksjonsmåte? Og hvordan påvirker produksjon og design barns rettigheter?

I denne episoden har vi besøk av Jan Christian Vestre, daglig leder av møbelprodusenten Vestre og daglig leder av Ramsøskar Interiørarkitekter Trond Ramsøskar. Du får høre om hva «Vestre-vær» betyr, hva tidløs betyr og hvorfor interiørarkitektenes tid er nå.

Hør tidligere utgaver av Bærekraftspodden herBærekraftspodden er en podkast av FNs barnefond UNICEF, produsert av Moderne Media. Programleder er Kim N. Gabrielli, tidligere assisterende generalsekretær i UNICEF Norge, og påtroppende direktør i FNs organisasjon for bærekraftig næringsliv, UN Global Compact Norge. Bærekraftspodden er tilgjengelig også på Spotify og iTunes.

Annonse
Arabiske filmdager viser det beste fra og om den arabiske verden.  Festivalens 11. utgave blir heldigital og går av stabelen 11.–17. mars på digital.arabiskefilmdager.no.
Arabiske filmdager 11.-17.mars

Denne artikkelen er sponset og produsert av UNICEF Norge.

Kjære leser. Vi har ingen millionærer i ryggen. Våre lesere er våre viktigste støttespillere, nå trenger vi din støtte for å kunne levere mer kritisk og uavhengig global journalistikk. Det beste bidraget er et abonnement ved å benytte en av knappene nedenfor. Tusen takk!