Frontrunner Publishing - enkel og effektiv avis på nett
Frontrunner Publishing - enkel og effektiv avis på nett

Korrespondentene: Orkanen Dorian og Demokratenes årsmøte i New Hampshire

Orkanen Dorian nådde ikke Florida, men den herjet på Bahamas i lang tid og man frykter at tusenvis av liv kan ha gått tapt. Vegard forteller hvordan det er å prøve å dekke en orkan når man ikke kan være sikker på hvor og når den kommer til å nå land.

Mathias har vært på det Demokratiske partiet i New Hampshire sitt årsmøte, og gir oss en rapport om hvilke kandidater som imponerte de viktige delegatene i Manchester.

Podkasten Korrespondentene lages av Mathias Ask (TV2), Vegard Kristiansen Kvaale (Dagbladet) og Roy Kvatningen (Nettavisen). Alle de nyeste episodene finner du på denne lenken. Følg Korrespondentene på Facebook. Denne podkasten er også tilgjengelig på Spotify og iTunes.

LES OGSÅ

FØLG

1,627FansLik
512FølgereFølg
924FølgereFølg
- Annonse -spot_img

SISTE NYTT