Orkanen Dorian nådde ikke Florida, men den herjet på Bahamas i lang tid og man frykter at tusenvis av liv kan ha gått tapt. Vegard forteller hvordan det er å prøve å dekke en orkan når man ikke kan være sikker på hvor og når den kommer til å nå land.

Mathias har vært på det Demokratiske partiet i New Hampshire sitt årsmøte, og gir oss en rapport om hvilke kandidater som imponerte de viktige delegatene i Manchester.

Annonse
Arabiske filmdager viser det beste fra og om den arabiske verden.  Festivalens 11. utgave blir heldigital og går av stabelen 11.–17. mars på digital.arabiskefilmdager.no.
Arabiske filmdager 11.-17.mars

Podkasten Korrespondentene lages av Mathias Ask (TV2), Vegard Kristiansen Kvaale (Dagbladet) og Roy Kvatningen (Nettavisen). Alle de nyeste episodene finner du på denne lenken. Følg Korrespondentene på Facebook. Denne podkasten er også tilgjengelig på Spotify og iTunes.

Annonse
Kjære leser, når du først er her: Transit Magasin har ingen millionærer i ryggen, og vi er helt avhengig av støtte fra våre lesere. Å bli abonnent koster kun 83 kroner i måneden hvis du kjøper for ett år. Pengene går direkte til mer kritisk journalistikk om internasjonale spørsmål.
Du får tilgang til alt innhold - PLUSS (+)