Donald Trump og riksrett

Annonse

korrespondentene

PODKAST: Nancy Pelosi har bestemt seg for at Demokratene i Representantenes Hus skal begynne en riksrettsetterforskning, og vi har endelig fått vite hva varsleren rapporterte til sine overordnede.

Varsleren skriver at Donald Trump prøvde å presse den ukrainske presidenten Volodymyr Zelenskyj til å granske Joe og Hunter Biden, og at det Hvite Hus har prøvd å legge lokk på referatene fra denne samtalen og flere andre samtaler presidenten skal ha hatt med andre statsledere.

Annonse

Podkasten Korrespondentene lages av Mathias Ask (TV2), Vegard Kristiansen Kvaale (Dagbladet) og Roy Kvatningen (Nettavisen). Alle de nyeste episodene finner du på denne lenken. Følg Korrespondentene på Facebook. Denne podkasten er også tilgjengelig på Spotify og iTunes.

Annonse

Legg igjen en kommentar