Frontrunner Publishing - enkel og effektiv avis på nett
Frontrunner Publishing - enkel og effektiv avis på nett

Tuva Grimsgaard går fra Fredsrådet til Andøya kommune

xknrggquwbqx4y7hhamc-1
Tuva Grimsgaard. Foto: Norges fredsråd

Tuva Grimsgaard er ansatt som kommunikasjonsrådgiver i Andøy kommune, melder Vesterålens avis. Andøya kommune er kjent for å ha en sterk tilknytning til Forsvaret, ved at Luftforsvarets skvadron 333 er stasjonert på Andøya flystasjon.

– Vi er veldig glad for å få Tuva Grimsgaard sammen med oss det neste året. Hun skal bidra til at viktig forbedringsarbeid blir videreført, ikke minst arbeidet med ny nettside, sier rådmann i Andøy, Kirsten L. Pedersen til VOL.no.

Grimsgaard har de siste årente vært informasjonsrådgiver og fungerende daglig leder for Norges fredsråd. Hun har også jobbet for De Grønnes stortingsgruppe og for FN-sambandet.

— At min tidligere kollega i Fredsrådet skulle ende opp som kommunikasjonsrådgiver i en av de mest gjenstridige forsvarskommunene i landet, er et av livets mange artige og litt rare utfall. Tror kommunen kommer til å nyte godt av hennes kommunikative og diplomatiske evner! Gratulerer, Tuva! skriver Hedda B. Langemyr på sin Facebook-side.

Hedda var tidligere leder nettopp for Norges fredsråd, nå er hun daglig leder for UTSYN – form for utenriks og sikkerhet.

LES OGSÅ

FØLG

1,627FansLik
512FølgereFølg
924FølgereFølg
- Annonse -spot_img

SISTE NYTT