Annonsere på Transit Magasin
Annonsere på Transit Magasin

Michael Bloomberg åpner for å stille som presidentkandidat. Kan han slå Donald Trump?

korrespondentene

PODKAST: Korrespondentene ser tilbake på Bloombergs tid som ordfører i USAs største by og diskuterer hvorfor han velger å lufte sitt kandidatur så sent i primærvalget.

I et lite avbrekk før riksrettsprosessen går inn i en ny fase med åpne høringer så diskuterer vi denne uken nyheten om at tidligere ordfører i New York Michael Bloomberg vurderer å stille som presidentkandidat.

Bloomberg, som er en av verdens rikeste menn, med en formue på over 50 milliarder dollar, har oppfylt kravene for å registrere seg som kandidat i Demokratenes primærvalg i Alabama. De neste ukene er det ventet at han vil registrere seg for primærvalgene i flere andre delstater.

Podkasten Korrespondentene lages av Mathias Ask (TV2), Vegard Kristiansen Kvaale (Dagbladet) og Roy Kvatningen (Nettavisen). Alle de nyeste episodene finner du på denne lenken. Følg Korrespondentene på Facebook. Denne podkasten er også tilgjengelig på Spotify og iTunes.

LES OGSÅ

FØLG

1,627FansLik
512FølgereFølg
924FølgereFølg
- Annonse -spot_img

SISTE NYTT