Frontrunner Publishing - enkel og effektiv avis på nett
Frontrunner Publishing - enkel og effektiv avis på nett

Kjersti Fløgstad blir ny direktør ved Nobels Fredssenter

Fløgstad
Fra DNB til Nobel. Kjersti Fløgstad er Nobels Fredssenters nye direktør. Foto: Ingvill Bryn Rambøl / Nobels Fredssenter

Kjersti Fløgstad er ansatt som ny direktør ved Nobels Fredssenter etter Liv Tørres, og tiltrer på nyåret 2020.

— Det er med stor ydmykhet, men også glede at jeg tar fatt på oppgaven med å videreføre det imponerende arbeidet ansatte og samarbeidspartnere har utrettet med tanke på å sette viktige debatter og temaer på agendaen. Dette skal vi fortsette med og forhåpentlig også styrke i årene fremover, sier den påtroppende direktøren.

Fløgstad tar over stillingen etter Liv Tørres, som 1. januar 2020 starter i ny jobb som direktør for Pathfinders for Peaceful, Just and Inclusive Societies ved New York University (NYU).

Kjersti Fløgstad var generalsekretær i UNICEF Norge i 2000-2011. Fra 2012 har hun jobbet som konsulent og rådgiver innenfor bærekraft og samfunnsansvar. Hun kommer nå fra en stilling som rådgiver i DNB. Fløgstad har hatt en rekke styreverv, bl.a. var hun styreleder i Care Norge i perioden 2014-2018. Hun er utdannet siviløkonom.

— Styret er overbevist om Kjersti Fløgstad er den rette personen til å lede Fredssenteret i årene som kommer. Kjersti Fløgstad har lang erfaring fra næringsliv, frivillige organisasjoner og humanitært arbeid. Hun har omfattende ledererfaring og har vist at hun kan ta strategiske grep og levere i forhold til ambisiøse målsettinger. Styret er glade og stolte over å kunne presentere henne som Nobels Fredssenters nye direktør, sier Fredssenterets styreleder Olav Njølstad i en pressemelding.

Fløgstad ble presentert for de ansatte på et allmøte onsdag 4. desember.

LES OGSÅ

FØLG

1,627FansLik
512FølgereFølg
924FølgereFølg
- Annonse -spot_img

SISTE NYTT