Harry og Meghans farvel

Intervju med kongehusekspert Wibecke Lie.

Pod Britannia, logo
Annonse

PODKAST: Hvor trygt står det britiske kongehuset og har det noen betydning at Harry og Meghan nå trekker seg tilbake?

I dagens episode av Pod Britannia snakker Trine Andersen med kongeekspert Wibecke Lie om blant andre Harry og Meghan, som denne uka hadde sitt siste oppdrag som framtredende medlemmer av det britiske kongehuset.

Podkastproduksjon av Per Åsmund Reymert. Britiskpolitikk.no er et uavhengig nettsted som har som mål å skape større interesse og bedre forståelse for det som skjer i britisk politikk, samfunnsliv og kultur. Pod Britannia er også tilgjengelig via Spotify og iTunes. Prosjektet støttes av Fritt Ord.

Støtt Transit Magasin
Kjære leser. Vårt mål i Transit Magasin er å levere kvalitetsjournalistikk om globale spørsmål. Vi trenger din støtte for å kunne levere mer kritisk og uavhengig global journalistikk. Det beste bidraget er å tegne et abonnement ved å benytte en av knappene nedenfor. Det er også mulig å gi engangs støttebeløp. Tusen takk for ditt bidrag!

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her