Frontrunner Publishing - enkel og effektiv avis på nett
Frontrunner Publishing - enkel og effektiv avis på nett

Harry og Meghans farvel

Intervju med kongehusekspert Wibecke Lie.

PODKAST: Hvor trygt står det britiske kongehuset og har det noen betydning at Harry og Meghan nå trekker seg tilbake?

I dagens episode av Pod Britannia snakker Trine Andersen med kongeekspert Wibecke Lie om blant andre Harry og Meghan, som denne uka hadde sitt siste oppdrag som framtredende medlemmer av det britiske kongehuset.

Podkastproduksjon av Per Åsmund Reymert. Britiskpolitikk.no er et uavhengig nettsted som har som mål å skape større interesse og bedre forståelse for det som skjer i britisk politikk, samfunnsliv og kultur. Pod Britannia er også tilgjengelig via Spotify og iTunes. Prosjektet støttes av Fritt Ord.

LES OGSÅ

FØLG

1,627FansLik
512FølgereFølg
924FølgereFølg
- Annonse -spot_img

SISTE NYTT