Trump innser at koronaviruset er alvorlig. Intervju med ordfører i hardt rammede New Rochelle

Korrespondentene følger korona-utviklingen i USA.

Annonse

PODKAST: Siden forrige episode har flere amerikanske delstater og storbyer begynt å stenge ned skoler, restauranter og butikker i et forsøk på å hindre smitte.

President Donald Trump har også innsett alvoret etter flere alvorlige rapporter og noen blodrøde dager på børsen. Presidentvalget har falt helt i skyggen av den globale pandemien, men Joe Biden vant Arizona, Florida og Illinois på tirsdag.

Mathias har vært i byen New Rochelle som ble hardt rammet av coronavirus, og intervjuet byens ordfører Noam Bramson. 

Annonse

Podkasten Korrespondentene lages av Mathias Ask (TV2), Vegard Kristiansen Kvaale (Dagbladet) og Roy Kvatningen (Nettavisen). Alle de nyeste episodene finner du på denne lenken. Følg Korrespondentene på Facebook. Denne podkasten er også tilgjengelig på Spotify og iTunes.

Annonse

Legg igjen en kommentar