Vil Afrika slippe lettere unna Covid-19, eller er kontinentet en tikkende bombe?

– Vi er klar over risikoen ved koronaviruset, spesielt i et overfylt nabolag som vårt, sier Rajab Gateru fra Kibera i Kenya.

Bilde fra Dar-es-Salam, Tanzania. Illustrasjonsfoto fra før korona-epidemien. Foto: Wikimedia Commons / Stefan Magdalinski
Annonse
– Vi er klar over risikoen ved koronaviruset, spesielt i et overfylt nabolag som vårt, sier Rajab Gateru fra Kibera i Kenya.
Kjære leser - for tilgang til denne artikkelen må du logge inn. 10 dager gratis prøvetid, ingen bindingstid. Velg blant Abonnement eller Årsabonnement. Allerede abonnent? log in
Kjære leser. Vårt mål i Transit Magasin er å levere faktabasert kvalitetsjournalistikk om globale spørsmål. Vi står opp for kritisk og uavhengig global journalistikk, uten partipolitiske tilknytninger. I våre spalter får du møte folk verden rundt, gjennom reportasjer skrevet av vårt nettverk av journalister, basert i alle verdensdeler. For å kunne være nettopp denne uavhengige publikasjonen så trenger vi din støtte. Det beste bidraget du kan gi er å tegne et abonnement. Du får 10 dagers gratis prøvetid, og du får to måneder gratis om du bestiller årsabonnement. Bestill på denne lenken, eller benytt knapp nedenfor. Om du ikke ønsker et abonnement så er det mulig å gi et støttebeløp. Tusen takk for ditt bidrag!

Legg igjen en kommentar