Bernie Sanders trekker seg fra primærvalget

PODKAST: Det demokratiske primærvalget er praktisk talt over nå som Bernie Sanders har trukket seg.

Korrespondentene: En podKast om amerikansk politikk, med USA-korrespondentene Mathias Ask, Vegard Kvaale og Johannes Berg.
Annonse
Korrespondentene: En podKast om amerikansk politikk, med USA-korrespondentene Mathias Ask, Vegard Kvaale og Johannes Berg.

Mange stater skal fortsatt stemme, men partiet har nå samlet seg rundt Joe Biden. Det er ikke lenge siden det så ut som om Sanders hadde en reell mulighet til å vinne primærvalget, men South Carolina og Super-tirsdag satte en stopper for hans vinnersjanser. Likevel kommer han til å bli husket som en politiker som mobiliserte mange unge velgere, og dro partiet lenger til venstre.

Vi diskuterer også hvordan det er å jobbe som journalist i New York under korona-pandemien. 

Podkasten Korrespondentene lages av Mathias Ask (TV2), Vegard Kristiansen Kvaale (Dagbladet) og Johannes Berg. Alle de nyeste episodene finner du på denne lenken. Følg Korrespondentene på Facebook. Denne podkasten er også tilgjengelig på Spotify og iTunes.

Kjære leser. Vårt mål i Transit Magasin er å levere faktabasert kvalitetsjournalistikk om globale spørsmål. Vi står opp for kritisk og uavhengig global journalistikk, uten partipolitiske tilknytninger. I våre spalter får du møte folk verden rundt, gjennom reportasjer skrevet av vårt nettverk av journalister, basert i alle verdensdeler. For å kunne være nettopp denne uavhengige publikasjonen så trenger vi din støtte. Det beste bidraget du kan gi er å tegne et abonnement. Du får 10 dagers gratis prøvetid, og du får to måneder gratis om du bestiller årsabonnement. Bestill på denne lenken, eller benytt knapp nedenfor. Om du ikke ønsker et abonnement så er det mulig å gi et støttebeløp. Tusen takk for ditt bidrag!

Legg igjen en kommentar