Korrespondentene: En podkast om amerikansk politikk, med USA-korrespondentene Mathias Ask, Vegard Kvaale og Johannes Berg.
- Annonse -
FIVH søker fundraisere
Korrespondentene: En podKast om amerikansk politikk, med USA-korrespondentene Mathias Ask, Vegard Kvaale og Johannes Berg.

Mange stater skal fortsatt stemme, men partiet har nå samlet seg rundt Joe Biden. Det er ikke lenge siden det så ut som om Sanders hadde en reell mulighet til å vinne primærvalget, men South Carolina og Super-tirsdag satte en stopper for hans vinnersjanser. Likevel kommer han til å bli husket som en politiker som mobiliserte mange unge velgere, og dro partiet lenger til venstre.

Vi diskuterer også hvordan det er å jobbe som journalist i New York under korona-pandemien. 

Podkasten Korrespondentene lages av Mathias Ask (TV2), Vegard Kristiansen Kvaale (Dagbladet) og Johannes Berg. Alle de nyeste episodene finner du på denne lenken. Følg Korrespondentene på Facebook. Denne podkasten er også tilgjengelig på Spotify og iTunes.

- Annonse -
- Annonse -
Støtt global journalistikk, tegn abonnement på Transit magasin