Video: Dette er konspirasjonsteoriene om 5G

Annonse

Koronavirus, strålingsdød og farlige lyktestolper er bare noen av ingrediensene i de mange konspirasjonsteoriene rundt 5G. Det finnes grupper som ikke mener raskere nett blir den største konsekvensen av 5G-utbyggingen i Norge. Faktisk.no har sett nærmere på noen av de mest utbredte konspirasjonsteoriene rundt 5G.

Støtt Transit Magasin
Kjære leser. Vårt mål i Transit Magasin er å levere kvalitetsjournalistikk om globale spørsmål. Vi trenger din støtte for å kunne levere mer kritisk og uavhengig global journalistikk. Det beste bidraget er å tegne et abonnement ved å benytte en av knappene nedenfor. Det er også mulig å gi engangs støttebeløp. Tusen takk for ditt bidrag!

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her