Frontrunner Publishing - enkel og effektiv avis på nett
Frontrunner Publishing - enkel og effektiv avis på nett

Trumps twitter-tirade og politivold i Minnesota

PODKAST: Donald Trump har de siste dagene kommet med grove og falske anklager mot MSNBC-programlederen Joe Scarborough. Nå har Twitter også besluttet å faktasjekke to av twitter-meldingene til presidenten. 

Samtidig er USA rystet av en ny video som viser en politimann som dreper en afro-amerikansk mann på åpen gate i Minneapolis. 

Podkasten Korrespondentene lages av Mathias Ask (TV2), Vegard Kristiansen Kvaale (Dagbladet) og Johannes Berg. Alle de nyeste episodene finner du på denne lenken. Følg Korrespondentene på Facebook. Denne podkasten er også tilgjengelig på Spotify og iTunes.

LES OGSÅ

FØLG

1,627FansLik
512FølgereFølg
924FølgereFølg
- Annonse -spot_img

SISTE NYTT