Korrespondentene: En podkast om amerikansk politikk, med USA-korrespondentene Mathias Ask, Vegard Kvaale og Johannes Berg.
- Annonse -
FIVH søker fundraisere

PODKAST: Donald Trump har de siste dagene kommet med grove og falske anklager mot MSNBC-programlederen Joe Scarborough. Nå har Twitter også besluttet å faktasjekke to av twitter-meldingene til presidenten. 

Samtidig er USA rystet av en ny video som viser en politimann som dreper en afro-amerikansk mann på åpen gate i Minneapolis. 

Podkasten Korrespondentene lages av Mathias Ask (TV2), Vegard Kristiansen Kvaale (Dagbladet) og Johannes Berg. Alle de nyeste episodene finner du på denne lenken. Følg Korrespondentene på Facebook. Denne podkasten er også tilgjengelig på Spotify og iTunes.

- Annonse -
- Annonse -
Støtt global journalistikk, tegn abonnement på Transit magasin