Norsk militæreksport til den Saudi-ledede koalisjonen i Jemen nær null i 2019. Årsmeldingen om norsk våpeneksport kom i dag

- Vi håper dette betyr at praksisen har blitt strengere, selv om regelendringer fortsatt trengs, sier Redd Barna.

NORSK MOTOR: Denne raketten er plassert på et Saudi-Arabisk skip, som har blitt brukt i sjøblokaden utenfor Jemen, for å hindre medisiner og mat i å nå befolkningen. Raketten er utstyrt med norsk motor fra Nammo (Dagbladet i 2018). Pressefoto: MBDA - Missile Systems
Annonse
- Vi håper dette betyr at praksisen har blitt strengere, selv om regelendringer fortsatt trengs, sier Redd Barna.
Kjære leser - for tilgang til denne artikkelen må du logge inn. 10 dager gratis prøvetid, ingen bindingstid. Velg blant Abonnement eller Årsabonnement. Allerede abonnent? log in
Kjære leser. Vårt mål i Transit Magasin er å levere faktabasert kvalitetsjournalistikk om globale spørsmål. Vi står opp for kritisk og uavhengig global journalistikk, uten partipolitiske tilknytninger. I våre spalter får du møte folk verden rundt, gjennom reportasjer skrevet av vårt nettverk av journalister, basert i alle verdensdeler. For å kunne være nettopp denne uavhengige publikasjonen så trenger vi din støtte. Det beste bidraget du kan gi er å tegne et abonnement. Du får 10 dagers gratis prøvetid, og du får to måneder gratis om du bestiller årsabonnement. Bestill på denne lenken, eller benytt knapp nedenfor. Om du ikke ønsker et abonnement så er det mulig å gi et støttebeløp. Tusen takk for ditt bidrag!

Legg igjen en kommentar