Norsk militæreksport til den Saudi-ledede koalisjonen i Jemen nær null i 2019. Årsmeldingen om norsk våpeneksport kom i dag

- Vi håper dette betyr at praksisen har blitt strengere, selv om regelendringer fortsatt trengs, sier Redd Barna.

NORSK MOTOR: Denne raketten er plassert på et Saudi-Arabisk skip, som har blitt brukt i sjøblokaden utenfor Jemen, for å hindre medisiner og mat i å nå befolkningen. Raketten er utstyrt med norsk motor fra Nammo (Dagbladet i 2018). Pressefoto: MBDA - Missile Systems
Annonse
- Vi håper dette betyr at praksisen har blitt strengere, selv om regelendringer fortsatt trengs, sier Redd Barna.
Kjære leser - for tilgang til denne artikkelen må du logge inn. 10 dager gratis ved abonnement, ingen bindingstid. Nyhet: Dagspass for 49,-. Velg blant Abonnement, Årsabonnement eller Dagspass. Allerede abonnent? log in
Annonse

Legg igjen en kommentar