Jarle Hetland er ny kommunikasjonssjef i ESA

Fra ITC til ESA: Jarle Hetland er ny kommunikasjonssjef i EFTAs overvåkningsorgan (ESA). Foto: ESA
Annonse

EFTAs overvåkningsorgan (ESA) har ansatt Jarle Hetland som ny kommunikasjonssjef.

Jarle kommer til ESA fra International Trade Centre (ITC), en organisasjon delt mellom FN og Verdens handelsorganisasjon (WHO), hvor han har fungert som kommunikasjonsrådgiver og talsperson siden 2012.

 – Etter å jobbet med handel og utvikling for ITC i åtte år, gleder jeg meg til å komme tilbake til Brussel og igjen jobbe med saker relatert til EU- og EØS-samarbeidet. Og jeg er veldig stolt over å ha blitt bedt om å lede ESAs kommunikasjonsenhet, sier Hetland i en pressemelding.

Hetland har både norsk og irsk statsborgerskap, og har journalistutdanning fra Southampton. Han var tidligere redaktør for den politiske ukeavisen European Voice, som i dag heter Politico Europe.

– Dette er utfordrende tider for Europa, også for EFTA-statene, som krever betimelig og tydelig kommunikasjon. Av spesiell betydning vil være å tydeliggjøre ESAs rolle og relevans i folks hverdag og for næringslivet på Island, i Liechtenstein og i Norge. 

– Jeg ser frem til å bruke min kommunikasjonserfaring fra Genève og andre steder i verden, hos ESA, og å bidra til å øke organisasjonens synlighet i samarbeid med mange dyktige kolleger, sier Hetland.

Det er helt gratis: Ved å registrere deg med Vipps får du våre nyhetsbrev rett i innboksen 1-2 ganger per uke. Dette er en enkel støtte fra deg, og vi får flere faste lesere. Registrer deg med Vipps, helt gratis. Tusen takk!
Registrer deg med med Vipps Logg inn uten passord med Vipps!

Hetland tiltrer stillingen 1. september 2020. Han etterfølger Øystein Solvang, som skal videre til ny jobb hos Norsk Pasientskadeerstatning.

Støtt Transit Magasin
Kjære leser. Vårt mål i Transit Magasin er å levere kvalitetsjournalistikk om globale spørsmål. Vi trenger din støtte for å kunne levere mer kritisk og uavhengig global journalistikk. Det beste bidraget er å tegne et abonnement ved å benytte en av knappene nedenfor. Det er også mulig å gi engangs støttebeløp. Tusen takk for ditt bidrag!

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her