Webinar about Norec’s grant for exchange cooperation
Webinar about Norec’s grant for exchange cooperation

Jarle Hetland er ny kommunikasjonssjef i ESA

EFTAs overvåkningsorgan (ESA) har ansatt Jarle Hetland som ny kommunikasjonssjef.

Jarle kommer til ESA fra International Trade Centre (ITC), en organisasjon delt mellom FN og Verdens handelsorganisasjon (WHO), hvor han har fungert som kommunikasjonsrådgiver og talsperson siden 2012.

 – Etter å jobbet med handel og utvikling for ITC i åtte år, gleder jeg meg til å komme tilbake til Brussel og igjen jobbe med saker relatert til EU- og EØS-samarbeidet. Og jeg er veldig stolt over å ha blitt bedt om å lede ESAs kommunikasjonsenhet, sier Hetland i en pressemelding.

Hetland har både norsk og irsk statsborgerskap, og har journalistutdanning fra Southampton. Han var tidligere redaktør for den politiske ukeavisen European Voice, som i dag heter Politico Europe.

– Dette er utfordrende tider for Europa, også for EFTA-statene, som krever betimelig og tydelig kommunikasjon. Av spesiell betydning vil være å tydeliggjøre ESAs rolle og relevans i folks hverdag og for næringslivet på Island, i Liechtenstein og i Norge. 

– Jeg ser frem til å bruke min kommunikasjonserfaring fra Genève og andre steder i verden, hos ESA, og å bidra til å øke organisasjonens synlighet i samarbeid med mange dyktige kolleger, sier Hetland.

Hetland tiltrer stillingen 1. september 2020. Han etterfølger Øystein Solvang, som skal videre til ny jobb hos Norsk Pasientskadeerstatning.

LES OGSÅ

FØLG

1,627FansLik
512FølgereFølg
924FølgereFølg
- Annonse -spot_img

SISTE NYTT