Pappaperm på fransk og norsk

PODKAST: Hvor annerledes er det å få barn i Frankrike kontra i Norge? Og hva med farsrollen, hvor forskjellig er den?

Hvor annerledes er det å få barn i Frankrike kontra i Norge? Og hva med farsrollen, hvor forskjellig er den?

Vår gjest Tristan Champion er fransk og bor i Norge, og har fått barn både i Norge og i Frankrike. Hans erfaringer med gunstige norske permisjonsordninger har fått ham til å engasjere seg for lengre pappaperm i Frankrike. Men hva er de faktiske forskjellene på de to landenes ordninger, og hvordan blir man pappaperm-aktivist, og hva kan Frankrike lære av Norge på dette området? Hør Tristans morsomme erfaringer som fransk pappa i Norge i ukas episode!

I Frankrike forklart inviterer Kjerstin Aukrust fra UiO og Franck Orban fra HiØ kompetente og frankofile gjester til samtale om temaer som er viktige for å forstå det som skjer i Frankrike i dag, og for å vite mer om landets historie, politikk og kultur. Frankrike forklart er også tilgjengelig via Spotify og iTunes.

Frankrike forklart-episodene tilgjengeliggjøres for Transit magasins lesere med tillatelse fra Aukrust og Orban.

LES OGSÅ

FØLG

1,432FansLik
499FølgereFølg
831FølgereFølg
- Annonse -

SISTE NYTT