Frontrunner CMS
Frontrunner CMS

Podkast: Vaksiner, valg og ny TV-serie

PODKAST: Herzlich Willkommen til TYSKERNE, en podkast om politikk, kultur og alt det andre, laget av Kai Schwind og Ingrid Brekke.

Tyskerne ser fremover. Vi snakker om vaksiner og om en ny TV-serie. Dessuten er 2021 supervalgår i Tyskland. Og: Hva kommer etter Merkel?

Ingrid gleder seg til supervalgår, med seks delstatsvalg og valg til Forbundsdagen. Kai har sett TV-serien Sløborn. Dessuten litt om korona og vaksiner. I ordspalten to sjeldne tyske ord.

Herzlich Willkommen til TYSKERNE, en podkast om politikk, kultur og alt det andre, laget av Kai Schwind og Ingrid Brekke. Vi snakker om Tyskland – på norsk.

Kai Schwind er førsteamanuensis, medieviter og humorforsker ved Høgskolen Kristiania. Han er også en ganske godt integrert tysker i Oslo og tidligere radiojournalist. Av og til lager han hørespill. Ingrid Brekke er journalist i Aftenpostens utenriksavdeling, foredragsholder og forfatter – blant annet har hun skrevet en biografi om Angela Merkel. Ingrid har bodd nærmere fem år i Berlin og lengter ofte dit. Begge følger med på hva som skjer i Tyskland og elsker å snakke om det. Noen av samtalene fører vi i denne podkasten.

SourceTyskerne

LES OGSÅ

FØLG

1,627FansLik
512FølgereFølg
924FølgereFølg
- Annonse -spot_img

SISTE NYTT