- Annonse -

Tyskerne ser fremover. Vi snakker om vaksiner og om en ny TV-serie. Dessuten er 2021 supervalgår i Tyskland. Og: Hva kommer etter Merkel?

Ingrid gleder seg til supervalgår, med seks delstatsvalg og valg til Forbundsdagen. Kai har sett TV-serien Sløborn. Dessuten litt om korona og vaksiner. I ordspalten to sjeldne tyske ord.

Herzlich Willkommen til TYSKERNE, en podkast om politikk, kultur og alt det andre, laget av Kai Schwind og Ingrid Brekke. Vi snakker om Tyskland – på norsk.

Kai Schwind er førsteamanuensis, medieviter og humorforsker ved Høgskolen Kristiania. Han er også en ganske godt integrert tysker i Oslo og tidligere radiojournalist. Av og til lager han hørespill. Ingrid Brekke er journalist i Aftenpostens utenriksavdeling, foredragsholder og forfatter – blant annet har hun skrevet en biografi om Angela Merkel. Ingrid har bodd nærmere fem år i Berlin og lengter ofte dit. Begge følger med på hva som skjer i Tyskland og elsker å snakke om det. Noen av samtalene fører vi i denne podkasten.

- Annonse -