Portrettfoto av Dag Fedøy
Dag Fedøy. Foto: NHC

– Vi lever i en tid hvor demokrati og menneskerettigheter er under press. Helsingforskomiteen er et viktig kompetansemiljø og en toneangivende aktør som bidrar til å fremme menneskers rettigheter og sikre rommet for sivilsamfunn over hele Europa og det tidligere Sovjetunionen, sier Dag Fedøy i en pressemelding.

Dag Fedøy er medieviter og kommer fra jobben som seniorrådgiver for politikk og kommunikasjon i Digni, en paraplyorganisasjon for utviklingsarbeidet til kristne organisasjoner. I tillegg er han nestleder i styret til Forum for Utvikling og Miljø, og han har jobbet som kommunikasjonsrådgiver for KrFs stortingsgruppe.

— Jeg gleder meg virkelig til å komme i gang med jobben som kommunikasjonssjef og kunne bruke min kompetanse, erfaring og engasjement i arbeidet for å fremme rettferdighet og frihet for alle, sier Fedøy.

Fedøy starter i jobben som kommunikasjonssjef hos NHC den 1. august.

Annonse
Arabiske filmdager viser det beste fra og om den arabiske verden.  Festivalens 11. utgave blir heldigital og går av stabelen 11.–17. mars på digital.arabiskefilmdager.no.
Arabiske filmdager 11.-17.mars

– Vi gleder oss til få Fedøy på plass som ny kommunikasjonssjef. Han har en spennende og solid bakgrunn som kan gi viktige bidrag til vårt arbeid for å sikre gjennomslag for menneskerettigheter i norsk utenriks- og nasjonal politikk. Vi er trygge på at han vil løfte vårt kommunikasjonsarbeid videre, sier generalsekretær Geir Hønneland.

Annonse
Kjære leser, når du først er her: Transit Magasin har ingen millionærer i ryggen, og vi er helt avhengig av støtte fra våre lesere. Å bli abonnent koster kun 83 kroner i måneden hvis du kjøper for ett år. Pengene går direkte til mer kritisk journalistikk om internasjonale spørsmål.
Du får tilgang til alt innhold - PLUSS (+)