Annonsere på Transit Magasin
Annonsere på Transit Magasin

Kristina Quintano: Katastrofen på Middelhavet fortsetter, hva må vi gjøre?

PODKAST: Møt Kristina Quintano, initiativtaker og redaktør for Facebook-bloggen «Budbringeren fra Helvete».

Gjennom flere år har Quintano nær daglig oppdatert oss om den pågående katastrofen på Middelhavet; mennesker på flukt drukner, hver eneste dag.

702 mennesker er så langt i år (per 31. mai) bekreftet omkommet på den livsfarlige reisen over havet i retning Europa.I år markerer vi at FNs flyktningkonvensjon fyller 70 år. Samtidig ikke bare stenger vi grensene for folk på flukt, vi nekter dem deres rett til å søke asyl, vi nekter dem å ankomme, og informasjonen om de mange som drukner AKKURAT NÅ på Middelhavet er forsvinnende mager i norske medier.

Som Middelhavskorrespondent for Transit magasin rapporterer Quintano i våre spalter hver måned. På den måten håper vi at enda flere får vite mer om katastrofen.

I dette seminaret får vi en kort innledning fra Kristina Quintano, etterfulgt av en samtale mellom forfatteren og Transit Magasin-redaktør, Terje Karlsen.

Dette er en spesialutgave av podkasten. Her får du høre et opptak av vårt digitale seminar, som fant sted tidligere denne uka. Mer informasjon om seminarrekken finner du på Facebook-siden til Transit Magasin.

Podkasten Grønn og Global gis ut av Transit media AS. Programledere er Kjetil Aasmundsson og Terje Karlsen. Vi tar gjerne imot innspill til temaer og gjester i kommentarfeltet, og du kan faktisk også levere inn en talemelding på podkastens hjemmeside.

LES OGSÅ

FØLG

1,627FansLik
512FølgereFølg
924FølgereFølg
- Annonse -spot_img

SISTE NYTT