Frontrunner Publishing - enkel og effektiv avis på nett
Frontrunner Publishing - enkel og effektiv avis på nett

Good COP/bad COP, Polen/Belarus og Gaddafi 2.0

Ny uke, nye sørgeligheter – og det etter mer enn 100 episoder av Hva skjer med verden.

I dag handler det om konferanser – COP26 og den nyeste Libya-konferansen – om Qatars diplomatiske seire, om Kinas styrmann, og ikke minst om krisen på grensen mellom Polen og Belarus. Dette og mer i ukas episode av Hva skjer med verden.

Hva skjer med verden? er podkasten for deg som er interessert i det som rører på seg innen internasjonal politikk, krig og fred (og alt røret midt imellom). Med Bjørnar Østby, Nik Brandal og resten av fagstaben ved institutt for statsvitenskap og internasjonale relasjoner ved Oslo Nye Høyskole.

Podkasten gjengis i Transit magasin med tillatelse fra ONH.

LES OGSÅ

FØLG

1,627FansLik
512FølgereFølg
924FølgereFølg
- Annonse -spot_img

SISTE NYTT