Hva skjer med verden? med Nik Brandal og Bjørnar Østby.

Ny uke, nye sørgeligheter – og det etter mer enn 100 episoder av Hva skjer med verden.

I dag handler det om konferanser – COP26 og den nyeste Libya-konferansen – om Qatars diplomatiske seire, om Kinas styrmann, og ikke minst om krisen på grensen mellom Polen og Belarus. Dette og mer i ukas episode av Hva skjer med verden.

Hva skjer med verden? er podkasten for deg som er interessert i det som rører på seg innen internasjonal politikk, krig og fred (og alt røret midt imellom). Med Bjørnar Østby, Nik Brandal og resten av fagstaben ved institutt for statsvitenskap og internasjonale relasjoner ved Oslo Nye Høyskole.

Podkasten gjengis i Transit magasin med tillatelse fra ONH.

Annonse
Den eneste publikasjonen som leverer global journalistikk på norsk. Støtt Transit magasin med et abonnement og sikre deg samtidig tilgang til alt innhold.