FNs klimapanels rapport: Eskalerende klimaendringer går raskere

– Vi må forberede oss på mer ekstremvær, også her i Norge, sier generalsekretær i WWF Verdens naturfond, Karoline Andaur. – Hvert eneste tonn med klimagasser, hvert eneste oljefelt, og hvert eneste klimatiltak teller mer enn noensinne før, sier Frode Pleym fra Greenpeace.

Som ventet er det heller ikke ved denne rapportframleggingen snakk om at utviklingen går i en positiv retning. Nok en gang understrekes hastverket med å få til endringer. – Politkerne har mislyktes, slår Frode Pleym i Greenpeace fast. – Det er de som er minst ansvarlig for klimaendringene som blir hardest rammet, sier Nina Langslet fra Redd Barna.

Bli abonnent for å lese videre

Allerede abonnent? log in

Støtt global journalistikk på norsk ved å velge Månedsabonnement, Årsabonnement, 24 timers tilgang eller Støtteabonnement.

LES OGSÅ

FØLG

1,432FansLik
499FølgereFølg
830FølgereFølg
- Annonse -

SISTE NYTT