spot_img

FNs klimapanels rapport: Eskalerende klimaendringer går raskere

– Vi må forberede oss på mer ekstremvær, også her i Norge, sier generalsekretær i WWF Verdens naturfond, Karoline Andaur. – Hvert eneste tonn med klimagasser, hvert eneste oljefelt, og hvert eneste klimatiltak teller mer enn noensinne før, sier Frode Pleym fra Greenpeace.

Som ventet er det heller ikke ved denne rapportframleggingen snakk om at utviklingen går i en positiv retning. Nok en gang understrekes hastverket med å få til endringer. – Politkerne har mislyktes, slår Frode Pleym i Greenpeace fast. – Det er de som er minst ansvarlig for klimaendringene som blir hardest rammet, sier Nina Langslet fra Redd Barna.

For å lese denne må du ha abonnement

Allerede abonnent? Logg inn på Min side

Velg mellom

Gode grunner til å abonnere:

  • Du støtter et viktig prosjekt: Mer og bedre journalistikk om globale spørsmål.
   Årsabonnenter får alltid 15% rabatt på kurs og arrangementer i Transit-regi.
   Bedrifter med 5+ årsabonnenter får alltid rabatt på annonser og stillingsutlysninger.
 • LES OGSÅ

  FØLG

  1,627FansLik
  512FølgereFølg
  913FølgereFølg
  - Annonse -spot_img

  SISTE NYTT