Bildet viser kobbergruven Chuquicamata, nord i Chile. Gruven er verdens største dagbrudd for kobber. Gruven har navnet sitt fra den lille byen som lå på stedet fram til 2003 da den ble avfolket og befolkningen flyttet til Calama 15 km sør for gruven på grunn av stor forurensing. Foto: Canva / iFerol
- Annonse -
FIVH søker fundraisere
Blant annet skal tekstene handle om at naturens økosystemer har juridisk rett til å eksistere og regenerere seg, dyr har rett til å leve uten å bli utsatt for mishandling og mennesker har rett på miljøinformasjon og medbestemmelse i miljøspørsmål.
For å lese denne må du ha Månedsabonnement, Årsabonnement eller 24 timers tilgang.

Allerede abonnent? log in

NYHET 2022: Abonnement på Transit magasin gir automatisk tilgang til alt innhold på Naturpress.no, uten ekstra kostnad.
- Annonse -
Støtt global journalistikk, tegn abonnement på Transit magasin