Redd Barna: Forferdelige forhold for barn i al-Hol-leiren

Barna som vokser opp i den overfylte al-Hol-leiren i Syria, blir vitne til vold og drap og er selv redde for å dø, går det fram av en rapport fra Redd Barna. (Redd Barna benytter av sikkerhetsgrunner fiktive navn på dem som er intervjuet.)

Al-Hol-leiren nord i Syria blir drevet av kurdisk milits og huser 57.000 mennesker som tidligere levde i områder kontrollert av den ytterliggående islamistgruppa IS i Syria og Irak. I et anneks til hovedleiren bor det kvinner og barn fra minst 60 land.

For å lese denne må du ha abonnement

Allerede abonnent? log in

Velg mellom

Årsabonnenter får alltid rabatt på kurs og arrangementer i Transit-regi. Bedrifter med 5+ årsabonnenter får alltid rabatt på annonser og stillingsutlysninger.

LES OGSÅ

FØLG

1,627FansLik
512FølgereFølg
855FølgereFølg
- Annonse -

SISTE NYTT