Frontrunner CMS
Frontrunner CMS

Redd Barna: Forferdelige forhold for barn i al-Hol-leiren

Barna som vokser opp i den overfylte al-Hol-leiren i Syria, blir vitne til vold og drap og er selv redde for å dø, går det fram av en rapport fra Redd Barna. (Redd Barna benytter av sikkerhetsgrunner fiktive navn på dem som er intervjuet.)

Al-Hol-leiren nord i Syria blir drevet av kurdisk milits og huser 57.000 mennesker som tidligere levde i områder kontrollert av den ytterliggående islamistgruppa IS i Syria og Irak. I et anneks til hovedleiren bor det kvinner og barn fra minst 60 land.

For å lese denne må du ha abonnement

Logg inn

Ny abonnent?

Halv pris på årsabonnement i juli: Klikk på banner og benytt rabattkode SOMMER24:
Halv pris på årsabonnement

Eller velg ordinært Månedsabonnement.

LES OGSÅ

FØLG

1,627FansLik
512FølgereFølg
924FølgereFølg
- Annonse -spot_img

SISTE NYTT