– Vi sikter mot en fremtid hvor klimatiltak er så integrert i våre liv at det ikke lenger anses som et engasjement, men som en selvfølgelighet, sier fungerende generalsekretær i FN-sambandet Ellen Sporstøl. Foto: FN-sambandet
- Annonse -
FIVH søker fundraisere
I uttalelsen fra Verdensorganisasjonen for FN-samband (WFUNA) uttrykkes det alvorlig bekymring for planetens helse. Det norske FN-sambandet er medunderskriver på uttalelsen som kommer med konkrete oppfordringer til alle verdens myndigheter. FN-møtet i Stockholm holdes 2. og 3. juni.
For å lese denne må du ha Månedsabonnement, Årsabonnement eller 24 timers tilgang.

Allerede abonnent? log in

NYHET 2022: Abonnement på Transit magasin gir automatisk tilgang til alt innhold på Naturpress.no, uten ekstra kostnad.
- Annonse -
Støtt global journalistikk, tegn abonnement på Transit magasin