Frontrunner CMS
Frontrunner CMS

Inga F. Buan (WWF) før COP27: – Russland har aldri hatt høy troverdighet på klima, men de er ikke alene

– Russland har rett til å delta på lik linje med alle andre. Dersom man skulle begynne å utelate land som kriger, ville det sette en presedens andre land nok ikke vil risikere, sier Inga Fritzen Buan.

(Naturpress) Det er krig i Europa, strømpriser går til værs og inflasjon herjer. Utrygghet og spenninger råder grunnen. Et spørsmål som reiser seg er hvordan et land som Russland blir håndtert av de andre landene som forhandler. Vil et aggressivt regime som i stor grad baserer seg på løgn og propaganda kunne ha et minimum av tillit i en slik situasjon?

For å lese denne må du ha abonnement

Logg inn

Ny abonnent?

Halv pris på årsabonnement i juli: Klikk på banner og benytt rabattkode SOMMER24:
Halv pris på årsabonnement

Eller velg ordinært Månedsabonnement.

LES OGSÅ

FØLG

1,627FansLik
512FølgereFølg
924FølgereFølg
- Annonse -spot_img

SISTE NYTT