Utreisekurs - HVA TRENGER DU FOR Å FÅ MER UT AV PROSJEKT- OG JOBBREISER TIL DET GLOBALE SØR
Utreisekurs - HVA TRENGER DU FOR Å FÅ MER UT AV PROSJEKT- OG JOBBREISER TIL DET GLOBALE SØR

Britisk høyesterett godkjenner Rwanda-plan

Av: NTB-AP

Storbritannias øverste domstol har konkludert med at den britiske regjeringens planer om å sende asylsøkere til Rwanda er innenfor lovens rammer.

Samtidig har to av domstolens dommere konkludert med at regjeringen ikke tok i betraktning de individuelle omstendighetene til asylsøkerne man forsøker å utvise til Rwanda. Dermed er det bare en delvis seier for britiske myndigheter.

Den britiske regjeringen planlegger å sende noen asylsøkere som ankommer landet gjemt i lastebiler, eller på båter over Den engelske kanal, til østafrikanske Rwanda. Der skal de få behandlet asylsøknadene sine, og dersom de blir godkjent skal de deretter bli i Rwanda.

(©NTB)

LES OGSÅ

FØLG

1,627FansLik
512FølgereFølg
924FølgereFølg
- Annonse -spot_img

SISTE NYTT