Lula da Silva. Foto: Wilson Dias/Abr / Agência Brasil / Wikimedia Commons / Licença Creative Commons Atribuição 3.0 Brasil
(Terje Karlsen / NTB-Reuters) Luiz Inácio «Lula» da Silva ble i går innsatt som ny president i Brasil. - Brasils nye regjering har etablert en ambisiøs plan mot avskoging i Amazonas, og sørget for at Amazonasfondet kan åpnes opp igjen. - Jeg har i dag bekreftet til Brasils nye miljøminister Marina Silva at midlene i Amazonasfondet igjen kan brukes på tiltak som reduserer avskogingen i Brasil, sier Espen Barth Eide.

For å lese denne må du ha abonnement

Logg inn

Ny abonnent?

Velg mellom Månedsabonnement eller Årsabonnement.

ANBEFALES NÅ:

Abonnenter får tilgang til alt innhold på TransitMagasin.no, og automatisk tilgang på både Naturpress.no og Idrettspolitikk.no. Samme brukernavn og passord.