Annonsere på Transit Magasin
Annonsere på Transit Magasin

Alle mennesker er ikke like mye verdt: – Et kampskrift for menneskeverd

NY BOK: Lindis Hurum har spurt feltarbeidere med ulike bakgrunn til å skrive om menneskene de aldri glemmer. Som leser blir vi tatt med til blant annet Sør-Sudan, Afghanistan, Nigeria, Haiti og Middelhavet. Boken ble lansert i Oslo denne uken.

Alle mennesker er ikke like mye verdt Av: Lindis Hurum Utgitt på Cappelen Damm, 2023 Kan vi unngå å langsomt bli vant til en verden som brenner? Bli vant til at mennesker drukner i Middelhavet og at barn dør av sult? Bli vant til at vi behandler flyktninger helt forskjellig basert på hudfargen deres? Dette er spørsmålet Lindis Hurum, generalsekretær i Leger Uten Grenser og ni feltarbeidere, stiller seg når de samler historiene til mennesker de har møtt i felt. Gjennom fortellinger fra ulike deler av […]

For å lese denne må du ha abonnement

Logg inn

Ny abonnent?

Velg mellom Månedsabonnement eller Årsabonnement.

ANBEFALES NÅ:

Abonnenter får tilgang til alt innhold på TransitMagasin.no, og automatisk tilgang på både Naturpress.no og Idrettspolitikk.no. Samme brukernavn og passord.

LES OGSÅ

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

FØLG

1,627FansLik
512FølgereFølg
924FølgereFølg
- Annonse -spot_img

SISTE NYTT