Alle mennesker er ikke like mye verdt: – Et kampskrift for menneskeverd

NY BOK: Lindis Hurum har spurt feltarbeidere med ulike bakgrunn til å skrive om menneskene de aldri glemmer. Som leser blir vi tatt med til blant annet Sør-Sudan, Afghanistan, Nigeria, Haiti og Middelhavet. Boken ble lansert i Oslo denne uken.

Alle mennesker er ikke like mye verdt Av: Lindis Hurum Utgitt på Cappelen Damm, 2023 Kan vi unngå å langsomt bli vant til en verden som brenner? Bli vant til at mennesker drukner i Middelhavet og at barn dør av sult? Bli vant til at vi behandler flyktninger helt forskjellig basert på hudfargen deres? Dette er spørsmålet Lindis Hurum, generalsekretær i Leger Uten Grenser og ni feltarbeidere, stiller seg når de samler historiene til mennesker de har møtt i felt. Gjennom fortellinger fra ulike deler av […]

For å lese denne må du ha abonnement

Allerede abonnent? Logg inn på Min side

Velg mellom

Gode grunner til å abonnere:

  • Du støtter et viktig prosjekt: Mer og bedre journalistikk om globale spørsmål.
   Årsabonnenter får alltid 15% rabatt på kurs og arrangementer i Transit-regi.
   Bedrifter med 5+ årsabonnenter får alltid rabatt på annonser og stillingsutlysninger.
 • LES OGSÅ

  FØLG

  1,627FansLik
  512FølgereFølg
  870FølgereFølg

  SISTE NYTT