Annonsere på Transit Magasin
Annonsere på Transit Magasin

Vil Belarus gå inn i krigen? — Frykter opprør i sitt eget land

Selv om Aleksandr Lukasjenko er avhengig av Putin-regimet, vil han neppe sende egne styrker for å hjelpe russerne i Ukraina med det første. Den belarusiske eksilpolitikeren Andrej Sannikaw mener likevel det er fare for at Lukasjenko kan gi etter for press.

For å slå ned de massive protestene i Belarus i kjølvannet av presidentvalget i 2020, vendte Aleksandr Lukasjenko seg til Putin for hjelp. Nå gjengjelder han tjenesten ved å gi de russiske styrkene tilgang til belarusisk territorium. Mange spør om Lukasjenko er villig til å gå enda lenger, og sende belarusiske soldater for å slåss på russisk side. Det koker opp til noe Eksilpolitiker og tidligere viseutenriksminister i Belarus, Andrej Sannikaw, mener det er stor risiko for at Lukasjenko går inn i krigen. Putin taper […]

For å lese denne må du ha abonnement

Logg inn

Ny abonnent?

Velg mellom Månedsabonnement eller Årsabonnement.

ANBEFALES NÅ:

Abonnenter får tilgang til alt innhold på TransitMagasin.no, og automatisk tilgang på både Naturpress.no og Idrettspolitikk.no. Samme brukernavn og passord.

LES OGSÅ

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

FØLG

1,627FansLik
512FølgereFølg
924FølgereFølg
- Annonse -spot_img

SISTE NYTT