Høyreekstrem forfatter invitert til Deichman bibliotek i Oslo

— Det kan nesten virke som Deichman ikke har gjort den samme kartleggingsjobben som Litteraturhuset i Oslo gjorde i januar da de sa nei, sier Franck Orban, førsteamanuensis i fransk samfunn og kultur. — Vi gjør ingen vurdering av hvem som låner lokale, og vi har ingen hjemmel til å nekte, sier biblioteksjef Knut Skansen.

Forlaget Legatum Publishing inviterer til en pressekonferanse i Oslo, hvor de skal lansere den norske oversettelsen av Renaud Camus' bok “Dere skal ikke erstatte oss”. Arrangementet skal avholdes på hovedbiblioteket, Deichman Bjørvika. Camus skal delta på pressekonferansen digitalt fra Frankrike. - En høyreekstrem konspirasjonsteori, en teori som har fått en viss suksess på begge sider av Atlanterhavet, sier Franck Orban. - Vi kan bare nekte å låne ut til virksomhet som er i strid med norsk lov, sier Knut Skansen.

For å lese denne må du ha abonnement

Allerede abonnent? Logg inn på Min side

Velg mellom

Gode grunner til å abonnere:

  • Du støtter et viktig prosjekt: Mer og bedre journalistikk om globale spørsmål.
   Årsabonnenter får alltid 15% rabatt på kurs og arrangementer i Transit-regi.
   Bedrifter med 5+ årsabonnenter får alltid rabatt på annonser og stillingsutlysninger.
 • LES OGSÅ

  FØLG

  1,627FansLik
  512FølgereFølg
  875FølgereFølg

  SISTE NYTT