Annonsere på Transit Magasin
Annonsere på Transit Magasin

Høyreekstrem forfatter invitert til Deichman bibliotek i Oslo

— Det kan nesten virke som Deichman ikke har gjort den samme kartleggingsjobben som Litteraturhuset i Oslo gjorde i januar da de sa nei, sier Franck Orban, førsteamanuensis i fransk samfunn og kultur. — Vi gjør ingen vurdering av hvem som låner lokale, og vi har ingen hjemmel til å nekte, sier biblioteksjef Knut Skansen.

Forlaget Legatum Publishing inviterer til en pressekonferanse i Oslo, hvor de skal lansere den norske oversettelsen av Renaud Camus' bok “Dere skal ikke erstatte oss”. Arrangementet skal avholdes på hovedbiblioteket, Deichman Bjørvika. Camus skal delta på pressekonferansen digitalt fra Frankrike. - En høyreekstrem konspirasjonsteori, en teori som har fått en viss suksess på begge sider av Atlanterhavet, sier Franck Orban. - Vi kan bare nekte å låne ut til virksomhet som er i strid med norsk lov, sier Knut Skansen.

For å lese denne må du ha abonnement

Logg inn

Ny abonnent?

Velg mellom Månedsabonnement eller Årsabonnement.

ANBEFALES NÅ:

Abonnenter får tilgang til alt innhold på TransitMagasin.no, og automatisk tilgang på både Naturpress.no og Idrettspolitikk.no. Samme brukernavn og passord.

LES OGSÅ

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

FØLG

1,627FansLik
512FølgereFølg
924FølgereFølg
- Annonse -spot_img

SISTE NYTT