Frontrunner Publishing - enkel og effektiv avis på nett
Frontrunner Publishing - enkel og effektiv avis på nett

Når det gjelder klimakrisen er det ikke morsomt å si «hva var det jeg sa»

KOMMENTAR: - Den gryende El Niño, som vil produsere verre kaos enn vi har sett så langt, tilbyr det jeg tror kan være vår siste levedyktige politiske åpning for å gjøre de store globale korreksjonene tidsnok til virkelig å begrense oppvarmingen.

Denne artikkelen vil være litt mer personlig enn de fleste, fordi de siste par ukene har føltes personlige. Jeg skrev den første boken om det vi nå kaller klimakrisen helt tilbake i 1989, og det føles som om jeg har brukt de påfølgende tre og et halvt tiårene på å advare om at vi til slutt ville komme til denne spesielle juli-måneden: Med den varmeste dag, uke og måned som er registrert. Og med andre rekorder også: Det virker nesten sikkert at dette er det […]

For å lese denne må du ha abonnement

Logg inn

Ny abonnent?

Velg mellom Månedsabonnement eller Årsabonnement.

Abonnenter får tilgang til alt innhold på TransitMagasin.no, og automatisk tilgang på både Naturpress.no og Idrettspolitikk.no. Samme brukernavn og passord.

LES OGSÅ

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

FØLG

1,627FansLik
512FølgereFølg
924FølgereFølg
- Annonse -spot_img

SISTE NYTT