spot_img

Røde Kors: – Vi kan ikke bidra med humanitær støtte til sivile

Det internasjonale Røde Kors (ICRC) appellerer til alle parter i Nagorno-Karabakh om å la organisasjonen få utføre arbeidet sitt. I over to uker har Røde Kors blitt hindret av Aserbajdsjan fra å komme seg inn og ut av Nagorno-Karabakh.

(BLANKSPOT.SE) Det internasjonale Røde Kors sin pressemelding sendt ut 25. juli, om at de ikke er i stand til å levere humanitær hjelp til Nagorno-Karabakh, har utløst reaksjoner. I pressemeldingen framgår det at ICRC ikke kan ta syke pasienter ut av Nagorno-Karabakh til Armenia og understreker de alvorlige humanitære konsekvensene av blokaden. – Våre humanitære hjelpesendinger er en livline for befolkningen i dette området. Med disse konvoiene blokkert, er vår bekymring at den humanitære situasjonen vil forverres ytterligere. Vi er mest bekymret for de som […]

For å lese denne må du ha abonnement

Allerede abonnent? Logg inn på Min side

Velg mellom

Gode grunner til å abonnere:

  • Du støtter et viktig prosjekt: Mer og bedre journalistikk om globale spørsmål.
   Årsabonnenter får alltid 15% rabatt på kurs og arrangementer i Transit-regi.
   Bedrifter med 5+ årsabonnenter får alltid rabatt på annonser og stillingsutlysninger.
 • LES OGSÅ

  FØLG

  1,627FansLik
  512FølgereFølg
  913FølgereFølg
  - Annonse -spot_img

  SISTE NYTT