Utreisekurs - HVA TRENGER DU FOR Å FÅ MER UT AV PROSJEKT- OG JOBBREISER TIL DET GLOBALE SØR
Utreisekurs - HVA TRENGER DU FOR Å FÅ MER UT AV PROSJEKT- OG JOBBREISER TIL DET GLOBALE SØR

Røde Kors: – Vi kan ikke bidra med humanitær støtte til sivile

Det internasjonale Røde Kors (ICRC) appellerer til alle parter i Nagorno-Karabakh om å la organisasjonen få utføre arbeidet sitt. I over to uker har Røde Kors blitt hindret av Aserbajdsjan fra å komme seg inn og ut av Nagorno-Karabakh.

(BLANKSPOT.SE) Det internasjonale Røde Kors sin pressemelding sendt ut 25. juli, om at de ikke er i stand til å levere humanitær hjelp til Nagorno-Karabakh, har utløst reaksjoner. I pressemeldingen framgår det at ICRC ikke kan ta syke pasienter ut av Nagorno-Karabakh til Armenia og understreker de alvorlige humanitære konsekvensene av blokaden. – Våre humanitære hjelpesendinger er en livline for befolkningen i dette området. Med disse konvoiene blokkert, er vår bekymring at den humanitære situasjonen vil forverres ytterligere. Vi er mest bekymret for de som […]

For å lese denne må du ha abonnement

Logg inn

Ny abonnent?

Velg mellom Månedsabonnement eller Årsabonnement.

LES OGSÅ

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

FØLG

1,627FansLik
512FølgereFølg
924FølgereFølg
- Annonse -spot_img

SISTE NYTT