Utreisekurs - HVA TRENGER DU FOR Å FÅ MER UT AV PROSJEKT- OG JOBBREISER TIL DET GLOBALE SØR
Utreisekurs - HVA TRENGER DU FOR Å FÅ MER UT AV PROSJEKT- OG JOBBREISER TIL DET GLOBALE SØR

Søvnig filmvisning og nye bevis – rapport fra Lundin-rettssakens fjerde dag

Store deler av Lundin-rettssakens fjerde dag (av 220) ble brukt av aktor på å vise nyhetsklipp fra Sudan fra midten av 1990-tallet og selskapets egne filmer, produsert for investorer. Mer journalistikkhistorie enn juss inntil nye bevis fikk retten til å våkne.

Etter litt teknisk trøbbel starter filmen. Sangen til skolebarna i Sør-Sudan gir ekko under tretaket i rom 34. – God morgen Suuuuudan. God morgen Suuuuuudan! Samlet i skyggen under et tre synger skoleklassen og ønsker velkommen til den nye dagen, det nye landet og alle elevene fra de forskjellige landsbyene. Rettens ledelse ser litt skeptisk ut. En 37-minutters film som vises på den fjerde dagen av rettssaken er kanskje ikke starten han så for seg. Men filmen er sendt inn som «bevis» så etter noen […]

For å lese denne må du ha abonnement

Logg inn

Ny abonnent?

Velg mellom Månedsabonnement eller Årsabonnement.

LES OGSÅ

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

FØLG

1,627FansLik
512FølgereFølg
924FølgereFølg
- Annonse -spot_img

SISTE NYTT