Frontrunner CMS
Frontrunner CMS

Røde Halvmåne: Minst 11.300 omkommet i libysk by

Dødstallet i den flomrammede kystbyen Derna har steget til 11.300, ifølge libysk Røde Halvmåne. Tusenvis er fortsatt savnet.

(NTB-Reuters-AP) Hjelpeorganisasjonens generalsekretær Marie el-Drese sier på telefon til nyhetsbyrået AP torsdag kveld at 10.100 mennesker er meldt savnet i Derna. Libyske helsemyndigheter har tidligere oppgitt at minst 5500 mennesker mistet livet i byen. Ordfører Abdulmenam Al-Ghaiti sa onsdag at han frykter at opptil 20.000 mennesker har omkommet i Derna. som ligger øst i Libya. Tidligere torsdag anslo libysk Røde Halvmånes pressesjef overfor BBC at dødstallet hadde passert 10-11.000, og at rundt 20.000 fortsatt var savnet. De tallene omfatter tilsynelatende også andre flomrammede områder i Libya. Organisasjonen […]

For å lese denne må du ha abonnement

Logg inn

Ny abonnent?

Halv pris på årsabonnement i juli: Klikk på banner og benytt rabattkode SOMMER24:
Halv pris på årsabonnement

Eller velg ordinært Månedsabonnement.

LES OGSÅ

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

FØLG

1,627FansLik
512FølgereFølg
924FølgereFølg
- Annonse -spot_img

SISTE NYTT