Utreisekurs - HVA TRENGER DU FOR Å FÅ MER UT AV PROSJEKT- OG JOBBREISER TIL DET GLOBALE SØR
Utreisekurs - HVA TRENGER DU FOR Å FÅ MER UT AV PROSJEKT- OG JOBBREISER TIL DET GLOBALE SØR

Hva visste Lundin-selskapet om overgrepene?

(STOCKHOLM / BLANKSPOT / TRANSIT MAGASIN) Torsdagens rettsforhandlinger i Stockholm tingrett kretset først og fremst rundt Christian Aids rapport ”Scorched Earth” fra våren 2001. Hva visste ledelsen i Lundin-selskapet egentlig om hva som forgikk sørlige Sudan i begynnelsen av 2000-tallet?

Dette er en rapporterende artikkel i en serie fra Stockholm tingrett. Det er det svenske magasinet Blankspot som daglig følger rettsforhandlingene i Lundin-saken. Ønsker du oppdateringer i realtid bør du følge Martin Schibbyes Whats-appgruppe for rapporter fra rettssaken. FNs høykommissær for menneskerettigheter er lokalisert i Genève. Her er også Lundin-selskapets hovedkontor plassert. Våren 2001 holder selskapet styremøte og rundt bordene sitter Adolf Lundin, sønnen Ian Lundin og Magnus Nordin. Blant de fraværende er Sveriges tidligere statsminister, Carl Bildt. Sannsynligvis på grunn av hans engasjementet på Balkan, […]

For å lese denne må du ha abonnement

Logg inn

Ny abonnent?

Velg mellom Månedsabonnement eller Årsabonnement.

LES OGSÅ

FØLG

1,627FansLik
512FølgereFølg
924FølgereFølg
- Annonse -spot_img

SISTE NYTT