Webinar about Norec’s grant for exchange cooperation
Webinar about Norec’s grant for exchange cooperation

Svenske «Bistandsaktuelt» kan bli lagt ned

Det svenske magasinet Omvärlden trues med nedleggelse. Det finnes ikke budsjett for videre drift i 2024. Omvärlden eies av svenske bistandsmyndigheter, Sida. (Oppdatert 10. oktober)

Sida är Sveriges bistandsmyndighet, tilsvarende det norske direktoratet for bistand, Norad. I Norge eier og driver Norad publikasjonen Panorama Nyheter, publikasjonen som inntil nylig gikk under navnet Bistandsaktuelt. Norad er direktoratet for bistand, som igjen er underlagt Utenriksdepartementet. – Vi har fått beskjed om at avtalen med Sida er sagt opp. Det er veldig triste nyheter for Omvärlden. Vi har hatt flere gravesaker om regjeringens endringer i bistandspolitikken. Nå har Sida varslet at det ikke er budsjett for neste år. Det sier Erik Larsson, sjefredaktør […]

For å lese denne må du ha abonnement

Logg inn

Ny abonnent?

Velg mellom Månedsabonnement eller Årsabonnement.

LES OGSÅ

FØLG

1,627FansLik
512FølgereFølg
924FølgereFølg
- Annonse -spot_img

SISTE NYTT