Webinar about Norec’s grant for exchange cooperation
Webinar about Norec’s grant for exchange cooperation

Migrantarbeidere forbereder FNs klimatoppmøte i ekstrem varme: — Fant bevis på lovbrudd

Migrantarbeidere er satt til å rigge opp FNs klimatoppmøte under ekstrem varme. Det viser ny rapport fra britisk menneskerettighetsorganisasjon. COP28 avholdes i desember, i Dubai.

Ny rapport avslører at COP28-sekretariatet har satt migrantarbeidere til å forberede FNs klimatoppmøte under ekstrem varme, og har brutt emiratenes egne arbeidsrettsregler. — De forente arabiske emiraters arbeidssystem fører systematisk til alvorlige brudd på migrantarbeideres grunnleggende rettigheter og arbeiderne risikerer misbruk, utnyttelse og – som denne rapporten viser – forholdene utgjør en alvorlig risiko for deres helse. Migrantarbeidere i UAE blir like dårlig behandlet som arbeidsinnvandrere i Qatar. Dette forteller direktør for den britiske menneskerettighetsorganisasjonen FairSquare, Nicholas McGeehan til Transit Magasin. Organisasjonen han leder jobber […]

Denne artikkelen er gratis å lese

Logg inn eller registrer konto med Vipps

Det koster deg ingenting å registrere deg, men vil sende deg vårt nyhetsbrev 2-3 ganger per uke. Om du angrer så er det lett å melde deg av nyhetsbrevet, og konto sletter du via Min side.

LES OGSÅ

FØLG

1,627FansLik
512FølgereFølg
924FølgereFølg
- Annonse -spot_img

SISTE NYTT