Utreisekurs - HVA TRENGER DU FOR Å FÅ MER UT AV PROSJEKT- OG JOBBREISER TIL DET GLOBALE SØR
Utreisekurs - HVA TRENGER DU FOR Å FÅ MER UT AV PROSJEKT- OG JOBBREISER TIL DET GLOBALE SØR

Nå blir Greenpeace saksøkt av Shell

Shell krever stans i alle aksjoner mot sin infrastruktur overalt i verden, skriver The Guardian.

Erstatningskravet kan bli et av de høyeste miljøorganisasjonen har fått. Saken er omtalt av The Guardian. Avisen skriver at Shell avkrever Greenpeace for 2,1 millioner dollar. Dette skal reflektere tap og kostnader som oljeselskapet ble påført ved at fire aktivister fra Greenpeace bordet en Shell-plattform nord for Kanariøyene i januar måned. Greenpeace-aktivistene satte fram krav om at Shell må slutte å bore etter olje, og begynne å betale for skadene som selskapets aktivitet påfører klimaet. Ifølge The Guardian krever Shell at alle aksjoner mot sin infrastruktur opphører overalt […]

For å lese denne må du ha registrert konto

Denne artikkelen er gratis å lese. Logg inn med Vipps

LES OGSÅ

FØLG

1,627FansLik
512FølgereFølg
924FølgereFølg
- Annonse -spot_img

SISTE NYTT