Webinar about Norec’s grant for exchange cooperation
Webinar about Norec’s grant for exchange cooperation

Russland blokkerer neste års klimatoppmøte

FNs klimatoppmøte skal avholdes i Brasil i 2025, men det er fortsatt ingen avklaring om hvor toppmøtet i 2024 blir. Russland går ikke med på at COP29 skal avholdes i noe EU-land.

FNs klimatoppmøte i Dubai, COP28, åpnet 30. november. Men i løpet av konferansens første dager har det vært få referanser til COP29. Tidligere år har talere og konferansedeltakere under klimatoppmøtene hatt anledning til å peke fram mot neste års COP, for å legge strategier og kjøreplaner for forhandlingene de neste 12 måneder, fram til neste klimatoppmøte. Det utpekte vertskapet for neste års klimatoppmøte er vanligvis godt i gang med planleggingen på dette tidspunktet. Men det er ikke tilfelle i år.  Det er Øst-Europas tur til […]

For å lese denne må du ha abonnement

Logg inn

Ny abonnent?

Velg mellom Månedsabonnement eller Årsabonnement.

LES OGSÅ

FØLG

1,627FansLik
512FølgereFølg
924FølgereFølg
- Annonse -spot_img

SISTE NYTT