Annonsere på Transit Magasin
Annonsere på Transit Magasin

Etiopias nye plan for tilgang til hav får Somalia å se rødt

(BLANKSPOT) Etiopias statsminister Abiy Ahmed gjentok flere ganger i løpet av høsten 2023 behovet for en havn for å kunne utvikle landet. Nå truer et utkast til avtale med den somaliske utbryterrepublikken «Somaliland» med å kaste regionen ut i en ny krise.

Etiopias statsminister Abiy Ahmed gjentok flere ganger i løpet av høsten 2023 behovet for en havn for å kunne utvikle landet. Nå truer et utkast til avtale med den somaliske utbryterrepublikken «Somaliland» med å kaste regionen ut i en ny krise.

For å lese denne må du ha registrert konto

Denne artikkelen er gratis å lese. Logg inn med Vipps

ANBEFALES NÅ:

Abonnenter får tilgang til alt innhold på TransitMagasin.no, og automatisk tilgang på både Naturpress.no og Idrettspolitikk.no. Samme brukernavn og passord.

LES OGSÅ

FØLG

1,627FansLik
512FølgereFølg
924FølgereFølg
- Annonse -spot_img

SISTE NYTT