Frontrunner CMS
Frontrunner CMS

Etiopias nye plan for tilgang til hav får Somalia å se rødt

(BLANKSPOT) Etiopias statsminister Abiy Ahmed gjentok flere ganger i løpet av høsten 2023 behovet for en havn for å kunne utvikle landet. Nå truer et utkast til avtale med den somaliske utbryterrepublikken «Somaliland» med å kaste regionen ut i en ny krise.

Etiopias statsminister Abiy Ahmed gjentok flere ganger i løpet av høsten 2023 behovet for en havn for å kunne utvikle landet. Nå truer et utkast til avtale med den somaliske utbryterrepublikken «Somaliland» med å kaste regionen ut i en ny krise.

Denne artikkelen er gratis å lese

Logg inn eller registrer konto med Vipps

Det koster deg ingenting å registrere deg, men vil sende deg vårt nyhetsbrev 2-3 ganger per uke. Om du angrer så er det lett å melde deg av nyhetsbrevet, og konto sletter du via Min side.

LES OGSÅ

FØLG

1,627FansLik
512FølgereFølg
924FølgereFølg
- Annonse -spot_img

SISTE NYTT