Frontrunner CMS
Frontrunner CMS

Clean Ocean tok opp 30 tonn avfall fra havbunnen i fjor. Det går i bildekk, båter og biler

– Det ligger utallige typer avfall på havbunnen, som enten er mistet eller dumpet, forteller styreleder Åge Wee i Clean Ocean.

Miljøvernorganisasjonen Clean Ocean arrangerte nærmere 20 ryddeaksjoner i 2023. Totalt ble over 30 tonn avfall fjernet fra havbunnen på disse ryddeaksjonene. Ryddeaksjonene er gjennomført i samarbeid med dykkerklubber rundt om i landet, blant annet i Sveio, Haugesund, Karmøy og Bømlo. Nå planlegger organisasjonen å utvide innsatsen med nye strandryddeprosjekter. – Gamle bildekk utgjør den største vektandelen av avfallet vi fant på havbunnen i 2023. Vi har også hentet opp både båt- og bilvrak, og det ligger utallige typer avfall på havbunnen, som enten er mistet […]

For å lese denne må du ha abonnement

Logg inn

Ny abonnent?

Halv pris på årsabonnement i juli: Klikk på banner og benytt rabattkode SOMMER24:
Halv pris på årsabonnement

Eller velg ordinært Månedsabonnement.

LES OGSÅ

FØLG

1,627FansLik
512FølgereFølg
924FølgereFølg
- Annonse -spot_img

SISTE NYTT