Frontrunner Publishing - enkel og effektiv avis på nett
Frontrunner Publishing - enkel og effektiv avis på nett

Karoline Andaur er ny styreleder i GRID-Arendal

Generalsekretær i WWF Verdens naturfond, Karoline Andaur, har tiltrådt som styreleder i GRID-Arendal, melder organisasjonen på sosiale medier.

GRID-Arendal er en organisasjon som ble etablert av det norske miljødepartementet i 1989 som en forgreining av verdenskommisjonen for miljø og utvikling.

Organisasjonen fungerer som et informasjonsnav for miljøsaker, og har et samarbeid med FNs miljøprogram (UNEP) og andre miljøvirksomheter. Andaurs globale ekspertise vil gi en boost til miljøarbeidet, skriver GRID i meldingen.

Styret i GRID-Arendal utpekes av Klima- og miljødepartementet, og sitter for 3 år av gangen.

– Vi er veldig glade for at Karoline nå trer inn i rollen som styreleder av GRID-Arendal. Hun bringer med seg tung kompetanse, genuint engasjement og et stort nettverk i Norge og internasjonalt, som uten tvil vil styrke GRID-Arendals arbeid, sier administrerende direktør Karen Landmark, i en kommentar til Altinget

Resten av styret består av økonomisjef i Miljødirektoratet Guri Enodd Hope, direktør for Bjerknessenteret Helga Kikki Flesche Kleiven, seniorforsker Cecilie Mauritzen ved Meteorologisk Institutt, forskningssekretær ved Formas Magnus Tannerfeldt, samt ansattrepresentantene Lars Stordal og Hasan Abbas.

LES OGSÅ

FØLG

1,627FansLik
512FølgereFølg
924FølgereFølg
- Annonse -spot_img

SISTE NYTT